Onze Horloge collectie

Wiegand Bruss Juweliers is officieel dealer van diverse luxe horlogemerken. In dit kader kunnen wij alle artikelen voor u op zicht laten komen en bestellen. Wij verwijzen u dan ook graag door naar de websites van de merken, zodat u in alle rust hun collectie kan bekijken. Uiteraard bent u ook van harte welkom om de collectie fysiek te komen bekijken in onze winkel in Utrecht,

Oriënt

Mondaine


Het Zwitserse horlogemerk Mondaine is opgericht in 1944 en is gebaseerd op de oude stationsklok.  Het design is simpel en goed te lezen. Ook bieden ze diverse leuke snufjes, zoals de Smartwatch en een draadloze pay-chip.

Olympic

De prijsvechter Olympic komt uit Zwitserland. Dit merk is opgericht in 1972 om horloges van goede kwaliteit betaal te maken voor iedereen. Zij blinken uit in hun service.Obaku


Het Scandinavische merk Obaku typeert zich door de diepte, kracht en elegantie in de horloges. De vormgeving is strak en de horloges zijn van staal gemaakt.

Bering


Bering is een Deens horloge- en sieradenmerk . De platte vormgeving is geïnspireerd door de schoonheid van de Noordpool. Het materiaal is staal en keramisch.

Danish Design


Dit Nederlandse merk maakt horloges en sieraden in een Scandinavische stijl. Dit merk is technisch sterk en biedt een hoog draagcomfort door de materialen zoals titanium, edelstaal en mineraal- of saffierglas.


Vendoux


                   Boccia                       


            Claude Bernard              
Bezoekadres

Wittevrouwenstraat 32

3512 CV  Utrecht 

Tel :  030 - 25 10 909 

info@wiegandbrussjuweliers.nl

Openingstijden

Maandag         Gesloten
Dinsdag            13.30 - 18.00

Woensdag        11.00 - 18.00
Donderdag      11.00 - 18.00
Vrijdag               1100 - 18.00
Zaterdag           11.00 - 17.00